Træpiller 6 mm i sække à 16 kg – 56 poser på en palle – (56 stk.)

8.262 kr.

Nyd langvarig varme med topkvalitets træpiller. 6mm, 16 kg sække, miljøvenlige og økonomiske. Spar energi og penge på varmeregningen nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5246001185817855 Kategori:

Fremtidens brændsel er her, og vi kalder det “Træpiller 6 mm i sække à 16 kg – 56 poser på en palle – (56 stk.)”. Vores træpiller vil ændre den måde, du opvarmer dit hjem og bringe miljøvenlig energi lige ind i dine stuer. Med en ren og effektiv brændværdi fra disse bæredygtige små vidundere, vil din pejs eller pilleovn levere en konsekvent og varm atmosfære uden besvær.

Fremstillet af nøje udvalgte og komprimerede savsmuld af høj kvalitet fra skovens hjerte, vil disse træpiller reducere dit økologiske fodspor betydeligt. Glem om CO2-udledning, aske og røg, for denne grønne energikilde vil efterlade mindre aske og have en positiv indflydelse på miljøet.

En palle indeholder 56 poser, og hver pose vejer 16 kg. Med en ordentlig opbevaring af træpillerne kan du opbygge et lager, som vil gøre det nemt at opretholde den nødvendige forsyning hele vinteren. Vores træpiller i 6 mm størrelse er det ideelle valg til både private og kommercielle formål, da de er kompatible med de fleste pilleovne og kedler.

Prisen for denne energieffektive løsning er sikret for at opfylde dit budget. Vi vil blive glade for at hjælpe dig med installation og vedligeholdelse af din træpille-forbrændingssystem. Vores ekspertrådgivning er altid kun et opkald væk.

Tag din kærlighed til naturen til det næste niveau med “Træpiller 6 mm i sække à 16 kg – 56 poser på en palle – (56 stk.)”. Vær med til at skabe forandring og nyd en komfortabel og økologisk bevidst blødhed i dit hjem. Dine nætter bliver varmere, lysere og mere harmoniske, når denne naturlige skønhed brænder sig vej ind i dit hjerte og varmer din sjæl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træpiller 6 mm i sække à 16 kg – 56 poser på en palle – (56 stk.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.