Heatlets Standard træpiller 6mm (900 kg / 60 x 15kg) 1000164

4.999 kr.

Handle de højeste kvalitet træpiller til konkurrencedygtige priser! Fremmer øko-venlig varme, lang brændtid og lav askeindhold. Bestil Heatlets Standard nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500490978926 Kategori:

Nyd den lune og behagelige varme fra Heatlets Standard træpiller i 6mm størrelse. Vores træpiller er bæredygtige og miljøvenlige, fremstillet af restprodukter fra træindustrien og omhyggeligt valgte, lokale råvarer. Vores ansvarlige fremstillingsprocesser og kvalitetskontrol sikrer, at disse træpiller er både ansvarlige og pålidelige valg for varme i dit hjem.

Med Heatlets Standard træpiller får du 900kg fordelt i 60 sække á 15 kg. Disse letanvendelige sække gør det bekvemt og nemt at opbevare og fylde på dit træpillefyr som nødvendigt. Du vil også opleve forlængede intervaller mellem opfyldning af fyrets træpillemagasin, hvilket giver dig mere tid og frihed til at nyde den behagelige varme fra dit pillefyr.

Heatlets Standard 6mm træpiller er designet til at sikre ensartet forbrænding og et højt energiindhold. Dette resulterer i en mere effektiv varmeproduktion, som kan reducere dine energiomkostninger og øge besparelserne. Med vores kompromisløs fokus på kvalitet og innovation, er Heatlets Standard træpiller et testet og gennemprøvet valg for opvarmning af dit hjem.

Varmere og bæredygtige hjem begynder med Heatlets Standard træpiller. Gør en miljøvenlig forskel og oplev den enestående komfort og pålidelighed, som denne innovative løsning tilbyder. Gør varmevalget enkelt, så du kan nyde den rolige atmosfære og elastiske varme, som blot er én sæk træpiller væk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heatlets Standard træpiller 6mm (900 kg / 60 x 15kg) 1000164”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.